Hemeroteca de noticias
INAUGURACIƓN DE UN SUPERMERCADO CONDISLIFE EN VILANOVA I LA GELTRƚ [NPP]
És el 20è establiment que Condis inaugura enguany 
 
INAUGURACIÓ D'UN SUPERMERCAT CONDISLIFE A VILANOVA I LA GELTRÚ
 
 
• La nova botiga disposa d’una superfície de vendes de 600m2 i dóna feina a 24 persones
 
• Després d'aquesta obertura, Condis suma sis supermercats a la ciutat, que aporten 3.695m2 de superfície de vendes, i donen ocupació a 101 persones.
 
• Condislife és l'ensenya concebuda per Condis dins de la seva estratègia de reinvenció de la proximitat, que aposta per incrementar el tracte més proper amb el ciutadà, tant online com en tendes físiques, i per facilitar un estil de vida autèntic, amb productes de qualitat i frescos.
 
 
Condis inaugura avui, dia 22 de juliol, un supermercat de l'ensenya Condislife a Vilanova i la Geltrú (Barcelona), en un acte que compta amb l’assistència de l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras i Massana, i del President de Condis Supermercats, Xavier Comtal. També estaran presents representants d'entitats, associacions i altres personalitats de la ciutat, així com el Conseller Delegat de Condis, Enric Ezquerra, qui explicarà el model i les característiques de la nova botiga.
 
L'establiment es troba al carrer Del Gas núm. 11, dóna treball a 24 persones i correspon a la talla M, en disposar d'una superfície de vendes aproximada de 600m2 i un magatzem de 500m2. Així mateix, el local disposa d'un aparcament amb capacitat per 14 vehicles. Es tracta del 20è supermercat que la cadena inaugura aquest any, el tercer sota l'ensenya Condislife.
 
A l'apartat de frescos, cal destacar el complet ventall de seccions de peixateria, carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca de lliure servei, com és propi dels establiments Condislife. Pel que fa a l'horari d'obertura, és de dilluns a dissabte, de 9 a 21h. Després d'aquesta inauguració, Condis suma sis botigues a la capital del Garraf (cinc pròpies i una franquícia), que aporten una superfície de venda conjunta de 3.695m2i donen ocupació a 101 persones.
 
La reinvenció de la proximitat de Condis
 
 
La reinvenció de la proximitat de Condis és un procés en evolució constant que gira entorn de quatre eixos bàsics: Proximitat física i personal amb el client-ciutadà; facilitar un estil de vida més inspirador i autèntic, on prevalen la qualitat, innovació i productes més frescos i saludables; la multicanalitat, mitjançant les TIC i les botigues físiques; i un model de retail amb quatre ensenyes (Condislife, Condis, Condis Express, Condis Shop), en funció de la proximitat a cobrir i un sistema de tallatje segons la grandària del supermercat (XL, L, M i S).
 
En el marc d’aquesta estratègia, Condislife és l’ensenya concebuda com “El teu Gran Súper-Mercat” perquè combina el millor del Súper (varietat, elecció, amplitud, ordre, preu) amb el millor del Mercat (producte fresc, sensorialitat, tracte personal, implicació del professional). D’aquesta manera, es fusionen la part funcional i l’autèntica, incrementant la proximitat amb el ciutadà. El Grup Condis ja disposa de 49 establiments amb format Condislife.
 
Condis, amb més de 50 anys d’ història, és una de les empreses capdavanteres del sector dels supermercats urbans a Catalunya, amb un àmbit d’ actuació que també arriba a la Comunitat de Madrid i Zona Centre. La seva xarxa de 445 establiments, que sumen una superfície de vendes de 200.000 m2, inclou tant tendes pròpies com franquiciades, apartat en què Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.
 
 
Montcada i Reixac, 22 de juliol de 2015
 
 
 
Per més informació:
Gloria Romera
Atkinson & Asociados
Tel.: 93 414 37 37