La cadena de supermercats Condis col·labora amb Montagud Editores, per al llançament i enviament del llibre ‘Cuina Catalana’
• Condis ha volgut formar part del projecte en reconeixement a la cultura i receptari català
• El llibre, escrit pels dos xefs catalans, Borja Sierra i Òscar Gómez, amb pròleg de Joan Roca, va sortir a la llum el passat 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi i la Diada del llibre
Barcelona, 24 d’abril de 2024- La cadena de supermercats Condis ha col·laborat amb Montagut Editores, en el llançament i distribució de la seva propera novetat editorial “Cuina Catalana”, el llibre que revolucionarà la manera d’entendre la cuina catalana arreu del país.
Aquest llibre, escrit pels dos xefs catalans, Borja Sierra i Òscar Gómez, vol donar a conèixer la cuina de barri, amb un receptari del nostre territori, on origen i tradició són el principal punt de partida.
Condis, com a cadena de supermercats arrelada a Catalunya i alineada amb els valors de proximitat, ha volgut participar del projecte en reconeixement a la cultura i receptari català.
Montagud Editores va presentar aquesta novetat editorial el passat 23 d’abril, coincidint amb Sant Jordi i la Diada del llibre, a la seva llibreria “Mil Hojas” de la ciutat comtal, amb la presència de Condis durant l’acte oficial de presentació i signatura.
El llibre “Cuina Catalana”
‘Cuina Catalana’ s’uneix a la trajectòria de Montagud Editores, reconeguda per ser el segell de referència de xefs i autors d’Estrella Michelin com Els Roca, Angel Leon, Paco Roncero, Toño Pérez entre d’altres. Una obra escrita per Borja Sierra, propietari i xef del restaurant Granja Elena, guardonat amb un Sol Repsol, i Òscar Gómez, xef i periodista gastronòmic.
El llibre compta també amb el pròleg de Joan Roca, propietari del conegut restaurant ‘El Celler de Can Roca’, actualment amb tres estrelles Michelin.
Ideal pels amants dels fogons, ‘Cuina Catalana’ pretenen apropar i redescobrir els seus plats més icònics, tant als professionals com al públic aficionat.
La cuina que et fa sentir casa
Amb una tirada inicial de dos mil exemplars, i amb un públic expectant dins i fora de Catalunya, la cadena de supermercats participa en l’enviament a domicili i packaging d’aquest llibre.
A més a més, Condis ha volgut obsequiar els lectors i lectores, amb l’elaboració d’un punt de llibre en reconeixement al què representa la cuina catalana per la cadena, en una Diada tan especial com és la de Sant Jordi.
Ver en pdf







