PAS 1
Coure la pastanaga i el bròquil al vapor durant 5 minuts.
PAS 2
En una paella amb oli, coure la ceba durant 10 minuts. Salar.
PAS 3
Batre els ous en un bol. Afegir la nata líquida, sal, pebre negre i nou moscada. Barrejar bé.
PAS 4
Afegir les verdures a la barreja, juntament amb el tomàquet sec i la ceba. Barrejar.
PAS 5
En un motlle de silicona, untar la mantega i escampar pa ratllat per l’interior.
PAS 6
Abocar la barreja anterior i col•locar el motlle dins d’una safata amb aigua.
PAS 7
Col•locar-ho tot en una safata de forn i enfornar al bany maria durant 35 minuts a 160ºC.
PAS 8
Quan estigui, deixar refredar i desemmotllar.
PAS 9
Per a preparar la salsa, batre els pebrots del piquillo juntament amb la nata i una mica de sal i pebre al gust. Servir junt.