PAS 1
Rentar i tallar en rodanxes les albergínies i els carabassons.
PAS 2
Col•locar en un recipient per al forn les rodanxes d'albergínia. Afegir oli i sal.
PAS 3
Enfornar les rodanxes d'albergínia durant 15 minuts aproximadament.
PAS 4
Una vegada enfornades, afegir salsa de tomàquet sobre les rodanxes d'albergínia.
PAS 5
Especiar amb comí i sal.
PAS 6
Afegir sobre les albergínies 2 rodanxes de carabassó.
PAS 7
Sobre les rodanxes de carabassó afegir una cullerada de salsa de tomàquet. Amanir amb oli.
PAS 8
Sobre cada tros afegim una mica de mozzarella.
PAS 9
Tornem a enfornar-ho durant 4 minuts.
PAS 10
Picar els festucs en un morter.
PAS 11
Servir cada peça amanida amb un doll d'oli i un polsim de festucs per damunt.