PAS 1
Remullar les prunes, les orellanes i les panses amb una mica de vi ranci durant 30 minuts.
PAS 2
Pelar les pomes i tallar-les a daus. Trossejar les salsitxes en trossos més petits.
PAS 3
En una paella amb una mica d’oli, cuinar la ceba durant 5 minuts. Afegir la poma i les salsitxes. Cuinar uns minuts més.
PAS 4
Quan les salsitxes estiguin gairebé cuites, afegir els pinyons i les fruites seques. Cuinar tot durant 2 minuts.
PAS 5
Barrejar sal, pebre negre i canyella. Posar la barreja per dins i per fora del gall d’indi.
PAS 6
Farcir el gall d’indi amb la barreja anterior. Cosir-lo i lligar les potes.
PAS 7
Untar bé el gall d’indi amb mantega de porc i oli.
PAS 8
Afegir el vi ranci.
PAS 9
Enfornar durant 6 hores a 160ºC, remullant la carn de tant en tant amb el suc que treu.
PAS 10
Quan estigui llest, tallar en porcions individuals i servir.