PAS 1
Pelar i trossejar les peres. Bullir durant 3-4 minuts. Retirar i reservar.
PAS 2
Salpebrar el pollastre i marcar en una paella amb oli. Coure i reservar.
PAS 3
Coure la ceba picada durant 10 minuts. Afegir el vi i barrejar.
PAS 4
Afegir la pastanaga i coure 10 minuts.
PAS 5
Afegir el tomàquet i coure 10 minuts més.
PAS 6
A continuació, afegir la farina, el pollastre i el brou. Coure amb la tapa durant 45 minuts.
PAS 7
Per la picada, picar els alls amb el morter. Afegir julivert picat, galetes esmicolades i tornar a picar. Per últim, afegir també les avellanes i les nous i picar tot junt.
PAS 8
Afegir la picada i les peres al pollastre amb el brou. Remoure i coure 10 minuts.
PAS 9
Reposar uns altres 10 minuts i servir.