PAS 1
En una cassola amb una mica d’oli, marcar el pollastre i reservar.
PAS 2
En el mateix oli, marcar lleugerament les cigales i reservar.
PAS 3
Retirar l’excés de greix. Afegir la ceba picada i coure durant 15-20 minuts.
PAS 4
Afegir el tomàquet ratllat i el sucre. Coure 15 minuts més.
PAS 5
Tornar a introduir el pollastre i afegir l’aigua. Coure durant 20 minuts.
PAS 6
Afegir el vi blanc i coure durant 25 minuts.
PAS 7
Mentrestant, preparar la picada. Picar el julivert, l’all, les ametlles i les avellanes en el morter. Afegir la xocolata rallada i l’aigua i continuar picant.
PAS 8
Afegir la picada i les cigales al pollastre, corregint de sal. Coure durant 10 minuts.
PAS 9
Reposar uns 15 minuts i servir.