PAS 1
Triturar les galetes i barrejar amb la farina, sucre, mantega i l’aigua. Amassar.
PAS 2
Estendre la massa a ½ cm de gruix. Encunyar amb un cèrcol.
PAS 3
Coure durant 6-8 minuts a 180ºC. Reservar.
PAS 4
Barrejar el formatge amb el rovell, la meitat del sucre, la ratlladura de llimona, la sal i la farina tamisada.
PAS 5
Muntar la clara a punt de neu. Quan comencin a estar muntades, afegir la resta de sucre.
PAS 6
Afegir la mantega desfeta i les clares muntades a la barreja del formatge.
PAS 7
Folrar els cèrcols amb tira de pastisseria i farcir amb la massa anterior.
PAS 8
Enfornar durant 15-20 minuts a 160ºC.
PAS 9
Deixar refredar a la nevera durant 1 hora i desemmotllar.
PAS 10
Decorar amb melmelades al gust.