PAS 1
Preparar la picada amb els alls, el julivert, les avellanes i les ametlles. Picar bé amb el morter. Afegir un rajolí d’anís i continuar picant. Afegir un rajolí de brou de peix i marisc. Barrejar bé i reservar.
PAS 2
Picar les cebes i la carbassa.
PAS 3
En una cassola amb oli d’oliva, daurar la ceba picada durant 15 minuts.
PAS 4
Afegir la carbassa i cuinar-ho tot junt durant 5 minuts més.
PAS 5
Afegir el brou de peix i una mica de sal.
PAS 6
Afegir l’arròs i cuinar durant 10 minuts. Barrejar de tant en tant.
PAS 7
Mentre es fa, preparar el bacallà a trossos petits. Quan faltin 5 minuts per acabar la cocció, afegir els trossos de bacallà i els pèsols a l’arròs. Barrejar bé.
PAS 8
Afegir la picada i continuar cuinant. Deixar reposar l’arròs uns minuts abans de servir.
PAS 9
Decorar amb pebrot dolç mòlt.