PAS 1
Hidratar la pasta precuita durant 10 minuts amb aigua calenta. Assecar les làmines.
PAS 2
Pelar i picar la ceba i preparar un sofregit amb ella. Quan estigui cuita, afegir la salsa de tomàquet i la carn. Cuinar durant 10 minuts. Salpebrar al gust.
PAS 3
Per la beixamel, en una cassola posar la mantega. Quan s’hagi desfet, afegir la farina i barrejar. Cuinar durant 5 minuts.
PAS 4
Mentrestant, escalfar la llet apart amb una mica de sal i pebre negre. Afegir la llet a la beixamel lentament, removent amb unes varetes perquè no es formin grumolls. Reservar una mica pel final.
PAS 5
Barrejar la beixamel amb el sofregit de carn.
PAS 6
En una safata, muntar la lasanya alternant làmines de pasta i la barreja de sofregit i beixamel.
PAS 7
Cobrir amb la beixamel que s’havia reservat i el formatge per gratinar.
PAS 8
Enfornar durant 10 minuts i gratinar.