PAS 1
Tallar les verdures i bullir durant 60 minuts. Colar i reservar.
PAS 2
Tallar la ceba a mitges llunes. En una paella, saltar-la amb una mica d’oli d’oliva durant 5 minuts.
PAS 3
Afegir els pèsols i saltar-ho tot junt durant 10 minuts més. Salar al gust.
PAS 4
En una olla, posar una mica d’oli d’oliva, els alls premsats i el porro picat. Cuinar durant 10 minuts.
PAS 5
Afegir els pèsols directament congelats i retirar els alls. Afegir el brou de verdures calent a l’olla, just perquè ho cobreixi tot.
PAS 6
Amb l’ajuda d’una batedora, triturar fins obtenir una crema ben fina i salpebrar al gust.
PAS 7
Per servir, disposar la crema de pèsols calent amb el saltat de pèsols per sobre i decorar amb pipes de gira-sol i oli d’oliva.