PAS 1
Desfer la mantega i la xocolata al bany maria, junts.
PAS 2
Separar les clares i els rovells dels ous.
PAS 3
Muntar les clares juntament amb 100 g de sucre. Reservar.
PAS 4
Batre els rovells juntament amb 50 grams de sucre. Afegir el cacau tamisat. Barrejar bé.
PAS 5
Afegir la xocolata i la mantega desfets. Barrejar bé.
PAS 6
Incorporar les clares muntades i remoure fins obtenir una massa homogènia. Afegir les maduixes tallades a trossos petitets.
PAS 7
En un motlle amb paper de forn, abocar la massa i enfornar durant 50-60 minuts a 180ºC.
PAS 8
Deixar refredar i desemmotllar.
PAS 9
Muntar la nata líquida juntament amb 20 grams de sucre.
PAS 10
Decorar el pastís amb la nata muntada i trossos de maduixa.