PAS 1
Marcar el filet de vedella per tots els costats a una paella amb oli. Un cop cuit, salpebrar per tots els costats.
PAS 2
Saltar els xampinyons, picats a daus petits, durant 10-12 minuts. Afegir sal, pebre i orenga. Reservar.
PAS 3
Estirar la làmina de paper film i col•locar les làmines de bacó esteses una al costat de l’altra.
PAS 4
Disposar els xampinyons saltats a sobre del bacó.
PAS 5
A sobre d’ells, posar el filet de vedella i pintar-ho amb mostassa.
PAS 6
Amb l’ajuda del paper film, embolicar-ho tot amb cura, fent un paquet. Reposar 1 hora a la nevera.
PAS 7
Estirar una altra làmina de paper film i col•locar la pasta de full a sobre. Pintar-ho amb ou batut.
PAS 8
Col•locar el paquet anterior sense el paper film de la carn, sobre la pasta de full, i repetir el mètode anterior per embolicar-ho tot bé amb la pasta de full i l’ajuda del paper film. Reposar 30 minuts a la nevera.
PAS 9
Desembolicar i col•locar amb cura sobre una safata de forn protegida per paper de forn.
PAS 10
Pintar amb rovell d’ou batuda i ratllar la totalitat de la pasta de full amb una forquilla per evitar que es deformi.
PAS 11
Afegir sal Maldon per sobre i enfornar durant 20 minuts a 180ºC.
PAS 12
Refredar i tallar porcions de 2 cm de gruix. Servir.