| |
PEIX I MARISC
No pot faltar el peix en el teu menú setmanal. Et proposem diferents maneres de preparar el peix blanc i blau per donar-li al teu paladar el mà xim sabor. Cuina el mar. |
|
|
Salmó amb salsa agredolça |
|
Bacallà confitat a l’estil mediterrani amb pomes al curri |
|
Cruixent de salmó farcit de brie a les fines herbes |
|
Bunyols de bacallà amb alioli d’all negre |
|
Milfulles de llobarro i patates |
|
Llobarro al papillot amb verduretes a l’estil thai |
|
Croquetes negres de sÃpia |
|
Llagostins al conyac i rap al cava |
|
Tartar de salmó, fonoll, coco i llima |
|
Daurada al forn amb niu de verdures i farigola |
|
Escopinyes amb oli de vainilla |
|
Còctel de gambes amb carpaccio de carbassó |
|
Llobarro al forn amb tomà quet sec i arròs saltat amb moniato |
|
Musclos tigre amb beixamel |
|
Mousselina de salmó i porros caramel•litzats |
|
Carbassons farcits de rap i gambetes |
|
Condiscook Àsia: sushi de salmó i tonyina |
|
Pizza de tonyina, salmó, burrata i tomà quets caramel•litzats |
|
Coca de llagostins, melmelada de ceba, olivada i pesto |
|
Gambes amb salsa d’ametlles i cava |
|
Vieires amb salseta de cava |
|
Bacallà amb puré i xips de moniato |
|
Turbot amb melmelada de ceba i crema de farigola |
|
Orada farcida de figues amb vinagreta de mango |
|
Cloïsses en salsa verda i pèsols |
|
Suquet d’escamarlans i cloïsses |
|
Esturió al forn amb crosta de fruits secs |
|
Sardines al forn amb porros i salseta cÃtrica |
|
Saltat de blat sarraà i escamarlans |
|
Caneló fred de peix i marisc |
|
Calamars farcits de carn picada amb xocolata |
|
|
|