PAS 1
En una superfície coberta amb una mica de farina, disposar la massa brisa. Ensalgar una mica de farina per sobre i estirar amb un corró.
PAS 2
Amb l’ajuda d’un cèrcol de cuina, retallar cercles de massa brisa.
PAS 3
Disposar els cercles a una safata de for, amb paper de forn a sobre i a sota d’ells i amb un pes a sobre perquè la massa es mantingui llisa i uniforme. Enfornar durant 10-15 minuts a 180ºC.
PAS 4
Per a la melmelada, tallar la ceba a tires i coure a foc lent amb una mica d’oli. Quan tregui aigua, afegir el sucre i cuinar durant 15 minuts, fins formar la melmelada.
PAS 5
Muntar la coca, disposant una mica d’olivada sobre la massa brisa, melmelada de ceba i llagostins cobrint-ho tot. Enfornar durant 6-8 minuts a 180ºC.
PAS 6
Acabar pintant els llagostins amb una mica de pesto.