PAS 1
Tallar el porro en rodanxes i netejar.
PAS 2
Aixafar els grans d’all.
PAS 3
Tallar els tomàquets en rodanxes.
PAS 4
En un recipient per forn, posar oli d’oliva, porro, tomàquets secs i l’all. Afegir més oli d’oliva, salpebrar.
PAS 5
Afegir orenga, suc de llima i una altra capa d’oli d’oliva.
PAS 6
Enfornar 15 minuts a 180ºC.
PAS 7
Bullir l’arròs fins que estigui cuit. Escórrer i reservar.
PAS 8
Netejar, pelar i tallar a daus petits el moniato. Amb un rajolí d’oli, coure al microones 2-3 minuts.
PAS 9
En una paella amb una mica d’oli, saltar l’arròs juntament amb el moniato i l’all mòlt. Salpebrar al gust.
PAS 10
Salpebrar els filets de llobarro i posar-los en una safata de forn. Amb les tires de tomàquet sec per sobre, enfornar el peix amb les verdures durant 15 minuts més o fins que estigui cuit.