PAS 1
Netejar les barbes dels musclos.
PAS 2
Posar a escalfar el got de vi blanc en una cassola. Quan bulli, afegir una fulla de llorer i els musclos. Tapar i deixar bullir 1 minut més o menys, fins que s’obrin. Retirar i deixar refredar.
PAS 3
Picar les cebes i pelar i tallar el tomàquet a daus.
PAS 4
En una paella amb oli, ofegar la ceba. Quan agafi color, afegir el tomàqeut i coure 3 minuts.
PAS 5
Treure la carn dels musclos i picar.
PAS 6
Afegir els musclos picats l sofregit i salpebrar. Deixar que cogui 2 minuts.
PAS 7
Per la beixamel, posar 4 cullerades d’oli i 4 de farina a la paella. Anar afegint 400 ml de llet poc a poc i cuinar 5 minuts.
PAS 8
Afegir els musclos a la beixamel i cuinar 1 minut.
PAS 9
Farcir les càscares dels musclos amb la barreja i arrebossar.
PAS 10
Fregir fins que agafin color i servir.