PAS 1
Rentar el moniato, pelar i tallar les puntes.
PAS 2
Tallar en rodanxes i posteriorment cada rodanxa en quatre parts.
PAS 3
Col•locar el moniato tallat en un recipient de forn. Afegir un doll d'oli i les branquetes de farigola i romaní. Salpebrar.
PAS 4
Enfornar 25 minuts aproximadament.
PAS 5
Netejar les tiges dels rossinyols amb un ganivet, llevant acuradament la primera capa. Netejar també la part superior del rossinyol amb un drap humit.
PAS 6
Rentar el xampinyó i tallar el tronc.
PAS 7
Tallar el porro en petits trossos i sofregir 15 minuts aproximadament.
PAS 8
Afegir els bolets a la paella. Sofregir amb els porros.
PAS 9
Afegir el brou i coure durant 20 minutos aproximadament.
PAS 10
Cuinar les cues de rap a la planxa.
PAS 11
Afegir al porro la nata, la sal, el pebre i els bolets. Batre.
PAS 12
Servir el peix amb la salsa.